Moderné kancelárie už od 19m2 až po celé poschodie (600m2) - Kľúč RK s. r. o.

Moderné kancelárie už od 19m2 až po celé poschodie (600m2)

  • 2.jpg
  • 1.jpg
  • IMG_7803.JPG
  • Pohlad na parkovisko od Mileticova ulica.jpg

Kancelárie na prenájom v lokalite Bratislava - Nivy v Ružinove, Bratislava

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v širšom centre Bratislavy v administratívnej budove na Miletičovej ulici. Budova má výbornú dostupnosť autom – diaľnica 5min, letisko 10min, centrum 10min.

Budova je po kompletnej rekonštrukcii. Priestory na jednotlivých podlažiach boli upravené tak, aby vyhovovali najmodernejším požiadavkám prenájmu, a aby vyhovovali nie len veľkým spoločnostiam, ale aj menším pracovným kolektívom a jednotlivcom s jednou kanceláriou. Kancelárie nie sú priechodné, ale v prípade záujmu sa dajú prepojiť a upraviť podľa požiadaviek.

Na každom poschodí sa nachádza minimálne jedna spoločná kuchynka a sociálne zariadenia. V budove je klimatizácia, recepcia so strážnou službou, vstup na kartový a kamerový systém. Nájomcom je k dispozícii na využívanie aj veľká konferenčná miestnosť. V suteréne sa nachádzajú skladové/archívne priestory. Prístup do budovy je zabezpečený 24/7.

V ponuke máme kancelárske priestory s rozlohami 19,83 m2, 30,60 m2, 39,66 m2, 40,53 m2, 60 m2, 102,77 m2, 122,04 m2 a celé poschodia (600m2)

Cena nájmu:
8,- Eur/m2 kancelárskej plochy/mesiac + DPH
4,25- Eur/m2 spoločný priestor/mesiac + DPH
Ostatné poplatky:
záloha na energie: 2,92 EUR/m2/mesiac + DPH
SBS, denné upratovanie, hygiena, revízie, prevádzka: 3,50 EUR/m2/mesiac + DPH
Celková cena s energiami a službami (kancelárska plocha): 14,42 EUR/m2/mesiac + DPH

V budove sú optické siete. Nájomníci si môžu vybrať medzi nasledovnými operátormi - TELEKOM, SLOVANET, Vnet, RAINSIDE - zmluvu s vybraným operátorom si uzatvára nájomca sám. Kancelárie je možné vybaviť nábytkom, alebo prenajať ako holo-priestor.Administratívna budova poskytuje parkovanie na vlastnom uzavretom parkovisku spolu s 58 parkovacími státiami, ktoré je zabezpečené rampami, kamerovým systémom, ako aj strážnou službou 24/7.

Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 21 rokov! Bližšie informácie nájdete aj na našej web stránke alebo nám zašlite mail s vašimi požiadavkami a my vám doporučíme pre vás vhodnú nehnuteľnosť.
bruno@kluc.sk , kluc.sk , RK Kľúč, tel.: 0902 771 976

Podrobné informácie

vrátane provízie
9
40 m²
40 m²
firemné
po rekonštrukcii
aktívne
optika
vlastné vyhradené
centrálna
plastové

Poloha nehnuteľnosti na mape

Miletičova, Bratislava - Nivy, Bratislava - Ružinov, Slovensko

  • Štát Slovensko
  • Kraj Bratislavský
  • Okres Bratislava - Ružinov
  • Mesto Bratislava - Nivy
  • Ulica Miletičova
  • Druh Kancelárie
  • Typ prenájom
  • Vlastníctvo firemné
  • Kontakt 0911260488
  • Pridané 22. marec 2024 15:03 hod

Pre viac informácií kontaktujte

Veľká spokojnosť s prejavom, profesionalitou a bonitnými klientmi.

B. Demovič

Ing. Ľubomíra Lacková

Spolupráca na profesionálnej úrovni, spokojnosť a poďakovanie. Nech sa darí.

Stanislav Koiš

Ing. Ľubomíra Lacková

Služby pani Lackovej som využila pri predaji pozemku, bytu a pri inžinierskej činnosti. Pani Lacková je odborník, veci rieši zodpovedne a prakticky. Vysoko hodnotím aj skúsenosťami vybudovaný cit pre realitný trh a vždy čestný a slušný prístup.

Mgr. M. Čarská, Bernolákovo

Ing. Ľubomíra Lacková

Od začiatku veľmi profesionálny prístup pri predaji nášho bytu, vysvetlenie všetkých náležitostí, príprava podkladov, zabezpečenie a dodržanie termínov, môžeme len smelo odporučiť. Pri spolupráci s RK Kľúč vidno bohaté skúsenosti v realitnej oblasti. Týmto zároveň vyslovujem vďaku pani Lackovej rovnako za jej ľudský ako aj vysoko odborný prístup.

J. Jando

Ing. Ľubomíra Lacková

Ochota, rýchlosť (zo strany p.Ing. Lackovej) a komunikácia ma presvedčili, že aj ďalšie vybavovanie k ohláseniu drobnej stavby prenechám realitnej kancelárii Kľúč.

D. Hudák

Ing. Ľubomíra Lacková

Spoluprácu s Vašou spoločnosťou hodnotím ako vysoko profesionálnu. Oceňujem hlavne promptnosť a kvalitu vyškolenia zamestnancov v ADOLIA, a.s. Služby , ktoré ste nám poskytli, hodnotím na vysokej profesionálnej úrovni a verím že naša spolupráca bude naďalej rovnako úspešná.

D. Hahn, predseda predstavenstva, ADOLIA, a.s.

Ing. Ľubomíra Lacková

S realitnou kanceláriou KĽÚČ mám veľmi dobrú skúsenosť. Nadštandardný prístup pani Ing. Lackovej, výborná komunikácia a snaha vyhovieť klientovi. Som veľmi rada, že som ju spoznala a presvedčila som sa, že je človek na pravom mieste. Ďakujem aj touto cestou za spoluprácu.

I. Essenderová, Vištuk

Ing. Ľubomíra Lacková

S predajom mojej chaty realitnou kanceláriou Kľuč, som bol veľmi spokojný. Všetko prebehlo v poriadku. Realitné služby boli na vysokej profesionálnej úrovni.

RNDr. R. Holzer, Bratislava II

Boli sme veľmi spokojní so službami pri kúpe nehnuteľnosti. Jednoznačne odporúčame!

Milan Henkrich

Ing. Ľubomíra Lacková

So spoluprácou s Ing. Ľubomírou Lackovou som dlhodobo veľmi spokojný. Opakovane prenajíma náš byt niekoľko rokov. Pracuje veľmi profesionálne, zodpovedne a efektívne.

I. Petranský

Ing. Ľubomíra Lacková

Všetky referencie