Obchodný priestor v centre. Lichnerova - Kľúč RK s. r. o.

Obchodný priestor v centre. Lichnerova

  • 20240415_122826.jpg
  • 20240415_123131.jpg
  • 20240415_123235.jpg
  • 20240415_123545.jpg

Obchodné priestory na prenájom v Senci

Hľadáte ideálne miesto pre Vaše podnikanie v centre mesta?
Ponúkame na prenájom exkluzívny obchodný priestor situovaný priamo v centre Senca na Lichnerovej ulici, ktorá je známa ako najfrekventovanejšia a najnavštevovanejšia ulica v meste.
Výhody:
● Rozloha: 240 m² ponúka dostatok miesta pre obchod, banku, kancelárie, showroom, či inú podnikateľskú aktivitu.
● Lokalita: Nachádza sa na prízemí v centre mesta, s priamym výhľadom a prístupom do pešej zóny, čo zabezpečuje vysokú viditeľnosť a prístupnosť
● Parkovanie: K dispozícii je oplotené parkovisko za budovou pre zákazníkov a zamestnancov, čo v centre mesta predstavuje významnú výhodu.
● Nakladacia rampa: Objekt je vybavený vzadu nakladacou rampou pre zásobovanie, čo uľahčuje logistiku a prístup pre dodávky.
● Prízemie /v priestore bola pobočka banky/
● Prestížna adresa, vysoká frekvencia zákazníkov a vynikajúca dostupnosť.
Vďaka svojej polohe a vybavenosti je vhodný pre rôzne druhy podnikania - od maloobchodu s potravinami, odevmi, cez gastro projekty, až zriadenie pobočky, prípadne kontaktného miesta.

Cena: 2.900,- Eur/mes. + DPH + prevádzkové náklady
Vyhradené parkovacie miesta za budovou sú v cene nájmu.
V prípade záujmu o prenájom sa platí 3-mesačná kaucia. Priestor je ihneď k dispozícii.

V ponuke máme aj iné kancelárie, prevádzkové priestory a sklady v Pezinku, Senci a Bratislave. Napíšte nám Vaše požiadavky a my Vám nájdeme najvhodnejší priestor.
Pre bližšie informácie alebo termín obhliadky nás prosím kontaktujte na kluc@kluc.sk.
Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 22 rokov! Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: inžiniering, homestaging:
interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít!
Bližšie informácie nájdete aj na našej stránke kluc.sk, RK Kľúč.

Podrobné informácie

240 m²
240 m²
firemné
čiastočne prerobený
aktívne
optika
vlastné vyhradené

Poloha nehnuteľnosti na mape

Lichnerova, Senec, Slovensko

  • Štát Slovensko
  • Kraj Bratislavský
  • Okres Senec
  • Mesto Senec
  • Ulica Lichnerova
  • Druh Obchodné priestory
  • Typ prenájom
  • Vlastníctvo firemné
  • Kontakt 0907507507
  • Pridané 17. apríl 2024 10:16 hod

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Ľubomíra Lacková

Ing. Ľubomíra Lacková

CEO, majiteľ

hovorím po slovenskyЯ говорить русскийI speak englishIch spreche deutschmluvim česky

0907507507

kluc@kluc.sk

všetky realitné ponuky makléra

Ďakujeme za spoluprácu, bolo pre nás prekvapením, že v dnešnej dobe sa dá nájsť niekto, kto si svoju prácu prácu plní svedomito a na 120%. Určite ak budeme Vaše služby potrebovať, znova sa ozveme.

M. Porubský

Mgr. Jana Tomčíková

RK Kľúč nás výborne sprevádzala cestou nájdenia nájomníka do nášho bytu. Obzvlášť oceňujeme individuálny prístup, staging z vlastnej iniciatívy poskytnutý RK, ktorý pomohol k zvýšeniu atraktivity inzercie, nastavenie inzercie samotnej i v neľahkej dobe pandémie a skvelú spoluprácu pri výbere nájomcu. Ďakujeme :) Spokojný klient

Branislav C.

Ing. Ľubomíra Lacková

Služby RK Kľúč sme využili pri hľadaní vhodných priestorov pre našu spoločnosť. Komunikácia a spolupráca s p.Lackovou bola vždy plne profesionálna, od prvého kontaktu, až po okamih podpisu zmluvy.

Ing. Tomáš Šesták, Gerlinger Industries (SK) s.r.o.

Ing. Ľubomíra Lacková

Profesionálny, ukážkový prístup a komunikácia zo strany pani Lackovej v procese nájmu nehnuteľnosti. Na základe osobných skúsenosti môžem služby realitnej kancelárie Kľúč odporučiť.

Jakub Foltýn

Ing. Ľubomíra Lacková

Služby pani Lackovej som využila pri predaji pozemku, bytu a pri inžinierskej činnosti. Pani Lacková je odborník, veci rieši zodpovedne a prakticky. Vysoko hodnotím aj skúsenosťami vybudovaný cit pre realitný trh a vždy čestný a slušný prístup.

Mgr. M. Čarská, Bernolákovo

Ing. Ľubomíra Lacková

Spoluprácu s Vašou spoločnosťou hodnotím ako vysoko profesionálnu. Oceňujem hlavne promptnosť a kvalitu vyškolenia zamestnancov v ADOLIA, a.s. Služby , ktoré ste nám poskytli, hodnotím na vysokej profesionálnej úrovni a verím že naša spolupráca bude naďalej rovnako úspešná.

D. Hahn, predseda predstavenstva, ADOLIA, a.s.

Ing. Ľubomíra Lacková

S predajom mojej chaty realitnou kanceláriou Kľuč, som bol veľmi spokojný. Všetko prebehlo v poriadku. Realitné služby boli na vysokej profesionálnej úrovni.

RNDr. R. Holzer, Bratislava II

Služby pani Lackovej sme využili opakovane v rôznych prípadoch. Naposledy v súvislosti s prenájom bytu. Hoci si vieme sami zabezpečiť všetko potrebné s tým súvisiace, jej dlhoročné skúsenosti, serióznosť, praktickosť a cit na rozlíšenie dobrej a zlej ponuky rozhodli, že sme sa bez váhania opäť obrátili na ňu.

Marianna Č.

Ing. Ľubomíra Lacková

Odporúčam pani Lackovú a jej realitnú kanceláriu Kľúč. Robí poctivú, trpezlivú prácu a nasadzuje svoje skúsenosti v prospech klienta. Našla mi nájomníka podľa mojich predstáv.

Emil Páleš

Ing. Ľubomíra Lacková

Od začiatku veľmi profesionálny prístup pri predaji nášho bytu, vysvetlenie všetkých náležitostí, príprava podkladov, zabezpečenie a dodržanie termínov, môžeme len smelo odporučiť. Pri spolupráci s RK Kľúč vidno bohaté skúsenosti v realitnej oblasti. Týmto zároveň vyslovujem vďaku pani Lackovej rovnako za jej ľudský ako aj vysoko odborný prístup.

J. Jando

Ing. Ľubomíra Lacková

Všetky referencie