Krásny 5-izbový rodinný dom na Morave. Kunovice - Kľúč RK s. r. o.

Krásny 5-izbový rodinný dom na Morave. Kunovice

  • Kunovice 58.jpg
  • KunoviceMapka.jpg
  • Kunovice 08.jpg
  • Kunovice 20.jpg
  • Kunovice 48.jpg
  • Kunovice 42.jpg
  • Kunovice 02.jpg
  • Kunovice 03.jpg
  • Kunovice 38.jpg
  • Kunovice 11.jpg
  • Kunovice 14.jpg
  • Kunovice 17.jpg
  • Kunovice 23.jpg
  • Kunovice 27.jpg
  • Kunovice 31.jpg
  • Kunovice 64.jpg
  • Kunovice 67.jpg
  • Kunovice 68.jpg
  • Kunovice 76.jpg
  • Kunovice 83.jpg

Rodinný dom na predaj v Uherské Hradiště

Objavte miesto, kde sa každý váš deň premení na nezabudnuteľný zážitok. Tento jedinečný rodinný dom 5+kk v Kunoviciach vás na prvý pohľad očarí svojou dušou, srdcom a energiou. Kunovice sú malé mestečko len 3km od Uherského Hradište v Zlínskom kraji, na južnej Morave. Kunovice majú cca. 5000 obyvateľov a sú vzdialené len 47km od Nového Mesta nad Váhom, 60km od Trenčína, 130km od Bratislavy. Brno je vzdialené 77km.

Dom z roku 2004 so zastavanou plochou 96m², je premyslený do najmenšieho detailu. Súčasná majiteľka, ktorá stála pri jeho vzniku, pozná každý detail zhruba 175m² úžitkovej plochy a všetky vychytávky, ktoré robia život v tomto dome ešte príjemnejším. Celková plocha pozemku je 424m². Tento dvojpodlažný dom v Kunoviciach síce môže na prvý pohľad pôsobiť nenápadne, no ukrýva v sebe 3 spálne, hosťovskú izbu alebo pracovňu, 2 kúpeľne a priestrannú kuchyňu s obývačkou. Teda dom je vhodný aj pre veľkú rodinu. Každé dieťa môže mať svoju izbu, rodičia vlastnú spálňu a vaša víkendová návšteva si tiež vychutná komfort vlastného zázemia. V slepej uličke na Zelničkách budete mať pocit, že ste na dovolenke – pokoj, príroda a pravá vidiecka pohoda. Pritom od centra Uherského Hradišťa ste vzdialení len niekoľko minút jazdy autom.

Záhrada s rozlohou 328m² je ideálna pre tých, ktorí chcú mať vlastnú záhradu s ovocnými stromami, ale zároveň nechcú byť otrokom neustálej údržby a kosenia trávnika. V garáži a pred ňou zaparkujete dve autá. Na záhradu sa zmestil aj záhradný domček, priestor pre rodinné grilovačky a vaše deti sa budú môcť konečne tešiť nielen z bazéna, ale aj z priestoru na trampolíny. Dom nevyžaduje žiadne zásadné investície a môžete v ňom bývať okamžite. Vďaka ideálnej orientácii strechy si priamo pýta osadenie solárnymi panelmi.

Dispozícia a priestor: V interiéri začneme hlavnou miestnosťou, teda obývačkou prepojenou s jedálňou a kuchyňou. Veľkosť obývačky je 22m² a má okná orientované na východ a sever. Kuchyňa je skutočne priestranná – 9m², a vďaka veľkému oknu v nej nebudete musieť pracovať v tme. Kuchynská linka od Hanáka obsahuje množstvo úložného priestoru. Ak by vám to nestačilo, nájdete tu aj špajzu s rozlohou 6m². Predstavte si, ako trávite väčšinu času v priestranne otvorenom obývacom priestore prepojenom s kuchyňou a jedálňou o ploche 42m², ktorý sa vďaka veľkým preskleným dverám plynule rozširuje na terasu a do záhrady. Tieto dvojkrídlové dvere, vedúce z obývačky, vám nielen prinesú množstvo svetla, ale umožnia vám kedykoľvek vykročiť von, užívať si čerstvý vzduch a preniesť atmosféru prírody priamo do vášho domova. Tento priestor vás doslova pozýva k odpočinku a tráveniu času s rodinou a priateľmi v harmónii s okolitým prostredím. Hoci sa plocha záhrady 328m² na papieri nemusí zdať veľká, vďaka rovnému terénu je miesta naozaj dosť. Od plotu k plotu je to pekných 17metrov.
Vstúpte do svetlej obývačky s kuchyňou, ktorá sa tiahne až na nádhernú severovýchodne orientovanú terasu. Tu strávite nezabudnuteľné letné dni s rodinou a priateľmi, zatiaľ čo deti budú mať priestor na hru v záhrade a kúpanie sa v bazéne. A ešte k tomu na vás nebude páliť slnko.
V dome nechýbajú dve kúpeľne. Dolná je vybavená sprchovým kútom, práčkou,sušičkou a toaletou. Už žiadne ranné rady pred dverami kúpeľne. Horná kúpeľňa by pokojne mohla byť ďalšou izbou, keďže je naozaj veľká, s rozlohou 9m². Izby na poschodí majú 17m², 18m² a 19m², teda sú veľmi priestranné. A nebude vám chýbať ani garáž.
Technické parametre:
Stavba: Tehlová, pórobetónové murivo a železobetónové konštrukcie zaručujú vysokú trvácnosť a stabilitu.
Izolácia: Moderné tepelné izolácie a kvalitná strešná krytina z pálených škridiel Tondach chránia dom pred stratami tepla.
Vykurovanie: Úsporné podlahové vykurovanie v kombinácii s novým energeticky úsporným kondenzačným plynovým kotlom z roku 2024 zabezpečí, že váš domov bude vždy príjemne teplý.

Lokalita:
Nechajte sa očariť kúzlom Kunovíc, mesta bohatého na tradície s moderným duchom. Vďaka svojej strategickej polohe, v juhozápadnej časti Zlínskeho kraja, km južne od Uherského Hradišťa pri rieke Olšava, ponúkajú Kunovice nielen krásnu prírodu a pokoj, ale aj skvelú dostupnosť do väčších miest, ako je Zlín alebo Brno, a to autobusovou ako aj vlakovou dopravou.

Tento dom ponúka naša realitná kancelária v spolupráci s realitnou kanceláriou Klaudie Kocmanovej z Českej republiky. Pozývame Vás aj na deň otvorených dverí 1.10.2024. Ste vitaní:-)

Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 22 rokov!
Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: homestaging, interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít!. Bližšie informácie nájdete aj na našej web stránke kluc.sk, kluc@kluc.sk .

Podrobné informácie

2
5
96 m²
175 m²
424 m²
175 m²
osobné
aktívne
verejný vodovod
230V
lokálny poskytovateľ
vlastné - plyn
vlastné vyhradené
tehla
čiastočne
exteriérový
C
plastové
rovina
asfaltová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Na zelničkách, Kunovice, Uherské Hradiště, Česká republika

  • Štát Česká republika
  • Kraj Zlínský
  • Okres Uherské Hradiště
  • Mesto Kunovice
  • Ulica Na zelničkách
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt 0907507507
  • Pridané 18. september 2024 10:21 hod

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Ľubomíra Lacková

Ing. Ľubomíra Lacková

CEO, majiteľ

hovorím po slovenskyЯ говорить русскийI speak englishIch spreche deutschmluvim česky

0907507507

kluc@kluc.sk

všetky realitné ponuky makléra

Služby pani Lackovej sme využili opakovane v rôznych prípadoch. Naposledy v súvislosti s prenájom bytu. Hoci si vieme sami zabezpečiť všetko potrebné s tým súvisiace, jej dlhoročné skúsenosti, serióznosť, praktickosť a cit na rozlíšenie dobrej a zlej ponuky rozhodli, že sme sa bez váhania opäť obrátili na ňu.

Marianna Č.

Ing. Ľubomíra Lacková

Spolupráca na profesionálnej úrovni, spokojnosť a poďakovanie. Nech sa darí.

Stanislav Koiš

Ing. Ľubomíra Lacková

Ďakujeme za spoluprácu, bolo pre nás prekvapením, že v dnešnej dobe sa dá nájsť niekto, kto si svoju prácu prácu plní svedomito a na 120%. Určite ak budeme Vaše služby potrebovať, znova sa ozveme.

M. Porubský

Mgr. Jana Tomčíková

Profesionálny, ukážkový prístup a komunikácia zo strany pani Lackovej v procese nájmu nehnuteľnosti. Na základe osobných skúsenosti môžem služby realitnej kancelárie Kľúč odporučiť.

Jakub Foltýn

Ing. Ľubomíra Lacková

Ochota, rýchlosť (zo strany p.Ing. Lackovej) a komunikácia ma presvedčili, že aj ďalšie vybavovanie k ohláseniu drobnej stavby prenechám realitnej kancelárii Kľúč.

D. Hudák

Ing. Ľubomíra Lacková

S realitnou kanceláriou Kľúč, menovite pani Lackovou, spolupracujeme ako spoločnosť prenajímajúca priestory rôznych charakteristík, opakovane niekoľko rokov. Jej prístup bol vždy proaktívny a nadštandartne profesionálny. Doporučujem. S dôverou sa môžete obrátiť, či ako majiteľ nehnuteľnosti, či ako záujemca.

A. Satinová, Satina s.r.o.

Ing. Ľubomíra Lacková

S predajom mojej chaty realitnou kanceláriou Kľuč, som bol veľmi spokojný. Všetko prebehlo v poriadku. Realitné služby boli na vysokej profesionálnej úrovni.

RNDr. R. Holzer, Bratislava II

Odporúčam pani Lackovú a jej realitnú kanceláriu Kľúč. Robí poctivú, trpezlivú prácu a nasadzuje svoje skúsenosti v prospech klienta. Našla mi nájomníka podľa mojich predstáv.

Emil Páleš

Ing. Ľubomíra Lacková

Realitná kancelária Kľúč, menovite pani Lacková, má vysoký profesionálny prístup ku klientovi, je milá, ústretová, pohotová vždy pomôct. Veľká spokojnosť pri kúpe bytu, doporučujem a ďakujem.

A.Fialová, Bratislava III

Ing. Ľubomíra Lacková

S realitnými službami som bol veľmi spokojný. Pani maklérka mi poradila aj ohľadne výmazu ťarchy ZSE. Ďakujem a pokračujeme v spolupráci pri predaji pozemkov.

Stanislav M.

Mgr. Jana Tomčíková

Všetky referencie