Moderná priestranná loftová rezidencia v starom Lamači. - Kľúč RK s. r. o.

Moderná priestranná loftová rezidencia v starom Lamači.

  • LamacRDPod1NP.JPG
  • LamacRDPod2NP.JPG
  • LamacRDPod3NP.JPG

Rodinný dom na predaj v Lamači, Bratislava

Ponúkame Vám na predaj priestranný moderný dom v starej časti Lamača, v tichej uličke s výborným napojením na diaľnicu. Dom je trojpodlažný. Celková podlahová plocha domu je 720m2 + terasa 200m2 + garáže 80m2. Zastavaná plocha domu (t.j. celý pozemok) má výmeru 580m2.
Rezidencia je rozdelená na dve časti každá zo samostatným vstupom. Jedna časť bola koncipovaná ako obytná a druhá časť domu ako kancelársky priestor, ale po menších úpravách je možné ju zmeniť tiež na obytnú časť. Dom je stavaný v modernom industriálnom štýle, ako veľký loftový priestor, má 14 rokov. Súčasťou domu je veľká štvor- garáž. Pred domom je možnosť parkovania ďalších päť vozidiel.
Obytná časť pozostáva z veľkej obývačky spojenej s kuchyňou, jedálňou, spolu 225m2, hosťovskej izby, sauny bazéna, vírivky, domáceho kina, veľkej kúpeľne, práčovne, zo skladových priestorov, šatníka, podkrovnej miestnosti plánovanej ako ateliér a ďalších priestorov.
Výmera menšej samostatnej časti je: 90m2
V dome boli použité moderné, kvalitné materiály (tehla, kameň, zateplenie polystyrénom). Je napojený na všetky siete.
Dom je vhodný pre náročného klienta, ktorý má rád moderné loftové veľkopriestory. Môže byť vhodný aj ako sídlo firmy, agentúry a pod.
Cena: 1,25 mil. Eur
(možný aj dlhodobý prenájom, cena prenájmu: 4500,- Eur/ mes. + energie)

Ak hľadáte netradičný moderný priestor v Bratislave IV, máme pre Vás ponuku!
Pre bližšie informácie nám napíšte mail na kluc@kluc.sk alebo reagujte cez portál na tento inzerát.
Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 22 rokov! Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: inžiniering, homestaging, interiérové poradenstvo, služby architekta, znalca, hypotekárneho poradcu a právnika.

Podrobné informácie

vrátane provízie
3
5
580 m²
1000 m²
osobné
aktívne
verejný vodovod
230/400V
TV káblový rozvod
vlastné - plyn
200 m²
20 m²
áno - 4 autá
vlastné vyhradené
Zmiešané
nezariadený
interiérový
plastové
asfaltová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Bratislava - Lamač, Slovensko

  • Štát Slovensko
  • Kraj Bratislavský
  • Okres Bratislava - Lamač
  • Mesto Bratislava - Lamač
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt 0911260488
  • Pridané 9. august 2024 17:15 hod

Pre viac informácií kontaktujte

RK Kľúč nás výborne sprevádzala cestou nájdenia nájomníka do nášho bytu. Obzvlášť oceňujeme individuálny prístup, staging z vlastnej iniciatívy poskytnutý RK, ktorý pomohol k zvýšeniu atraktivity inzercie, nastavenie inzercie samotnej i v neľahkej dobe pandémie a skvelú spoluprácu pri výbere nájomcu. Ďakujeme :) Spokojný klient

Branislav C.

Ing. Ľubomíra Lacková

Ochota, rýchlosť (zo strany p.Ing. Lackovej) a komunikácia ma presvedčili, že aj ďalšie vybavovanie k ohláseniu drobnej stavby prenechám realitnej kancelárii Kľúč.

D. Hudák

Ing. Ľubomíra Lacková

S realitnou kanceláriou Kľúč, menovite pani Lackovou, spolupracujeme ako spoločnosť prenajímajúca priestory rôznych charakteristík, opakovane niekoľko rokov. Jej prístup bol vždy proaktívny a nadštandartne profesionálny. Doporučujem. S dôverou sa môžete obrátiť, či ako majiteľ nehnuteľnosti, či ako záujemca.

A. Satinová, Satina s.r.o.

Ing. Ľubomíra Lacková

Už roky spolupracujem s pani Lackovou. Som veľmi spokojná s jej prácou a spôsobom akým pracuje. Je flexibilná, spoľahlivá a vždy mi nájde i veľmi spoľahlivých klientov.

Lucia Vargová

Ing. Ľubomíra Lacková

Veľká spokojnosť s prejavom, profesionalitou a bonitnými klientmi.

B. Demovič

Ing. Ľubomíra Lacková

Služby pani Lackovej som využila opakovane. S prácou a prístupom pani Lackovej som bola maximálne spokojná. Je to človek, ktorý veľmi dobre rozumie tomu, čo robí. Určite odporúčam využiť jej realitné služby.

Alica J.

Ing. Ľubomíra Lacková

Realitná kancelária Kľúč, menovite pani Lacková, má vysoký profesionálny prístup ku klientovi, je milá, ústretová, pohotová vždy pomôct. Veľká spokojnosť pri kúpe bytu, doporučujem a ďakujem.

A.Fialová, Bratislava III

Ing. Ľubomíra Lacková

Služby pani Lackovej som využila pri predaji pozemku, bytu a pri inžinierskej činnosti. Pani Lacková je odborník, veci rieši zodpovedne a prakticky. Vysoko hodnotím aj skúsenosťami vybudovaný cit pre realitný trh a vždy čestný a slušný prístup.

Mgr. M. Čarská, Bernolákovo

Ing. Ľubomíra Lacková

Ďakujem za spoluprácu pri predávaní bytových jednotiek.

J. Gura, Habemus s.r.o.

Služby pani Lackovej sme využili opakovane v rôznych prípadoch. Naposledy v súvislosti s prenájom bytu. Hoci si vieme sami zabezpečiť všetko potrebné s tým súvisiace, jej dlhoročné skúsenosti, serióznosť, praktickosť a cit na rozlíšenie dobrej a zlej ponuky rozhodli, že sme sa bez váhania opäť obrátili na ňu.

Marianna Č.

Ing. Ľubomíra Lacková

Všetky referencie